Over ons

Over ons

ReisbureauNederland.be is een project van B. Vanderhaeghen (Ondernemingsnummer: BE0842.343.050) en brengt een overzicht van verschillende (online) reisbureaus en touroperators.  Wij zijn geen reisbureau, en verkopen dan ook geen reizen.  We sturen de bezoekers door naar de websites van verschillende touroperators waar men voordelig een reis kan boeken. De reis wordt bijgevolg geboekt via de touroperator, en niet via ReisbureauNederland.be


Disclaimer

Door gebruik te maken van de website/diensten van ReisbureauNederland.be verklaart u akkoord te gaan met de voorwaarden. Wij garanderen niet dat de website foutloos of zonder onderbreking zal werken. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor elke schade die zou zijn ontstaan door het bezoeken van de website of door gebruik te maken van onze diensten. Op ReisbureauNederland.be staan er advertenties van partners. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de bestemming en inhoud van deze advertenties.


Misbruik

Bij misbruik van onze diensten/site of overtreding van onze gedragsregels zullen wij gerechtelijke stappen ondernemen. Tevens kunnen wij op vraag van bepaalde overheidsdiensten bepaalde persoonlijke gegevens aan deze diensten overmaken.


Contact


Bij voorkeur via de website www.reisbureaunederland.be (Contact)


B. Vanderhaeghen, Geuzenberg 56, 9000 Gent (Dit is geen bezoekadres)